Guide Guide: Sådan opdaterer du billedet på et Facebook-opslag, der er udgivet

Guide: Sådan opdaterer du billedet på et Facebook-opslag, der er udgivet

0

Selv om et opslag er udgivet på Facebook, kan du i visse tilfælde opdatere både tekst, billede og beskrivelse. Funktionen er nem at overse – sådan gør du.

Inden et opslag udgives kan du ændre billedet og uploade lige præcis det billede, du vil. Uanset om du har valgt at uploade dit eget billede eller at bruge det automatiske artikelbillede, kan du efterfølgende opdatere billede, rubrik og beskrivelse. Det er især nyttigt, hvis du har delt en artikel, der senere er blevet opdateret.

Opdater opslagets billede efter udgivelse

opdater_delt

 1. Tryk på datostemplet for opslaget. Det fører dig til det direkte link til opslaget – det såkaldte permalink.
 2. Tryk herefter på pilen øverst til højre på opslaget og vælg Opdater delt vedhæftet fil eller billede/Refresh share attachment.
 3. Tryk på Gem/Save, hvis du vil acceptere ændringen.

Facebook forsøger nu at indhente informationer om artiklen igen.

Ryd Facebooks hukommelse

Hvis det stadig ikke ser rigtigt ud, så har du endnu en mulighed. Første gang, du deler et link på Facebook, besøger tjenesten linket og indhenter en række informationer, der gemmes i en såkaldt cache. Dermed skal Facebook ikke besøge linket hver gang det deles – og det sparer en del ressourcer. Men nogle gange har indholdet ændret sig permanent og derfor kan man være nødt til manuelt at rydde Facebooks cache – den lagrede hukommelse.

 1. Kopier linket til artiklen (URL)
 2. Besøg Facebooks Sharing Debugger.
 3. Indsæt linket og tryk Fejlfind/Debug.
  fejlfind
 4. Tryk på Scrape Again.
  scrape_again

Det er en god idé at debugge, hvis du ved, indholdet har ændret sig. For selv om du har fuld kontrol over delingen på din egen Facebook-side, vil en forkert cache-lagring blive vist, når andre brugere deler indholdet selvstændigt.

Du kan debugge alle links – også for adresser, du ikke selv kontrollerer.