Nyheder Twitter tester automatisk afspilning af videoer

Twitter tester automatisk afspilning af videoer

0

Nu følger Twitter i fodsporene på Facebook og Instagram og tester automatisk afspilning af videoer i den officielle Twitter-app til iOS.
Twitter tester nu automatisk afspilning af videoer, der linkes til i tweets. I øjeblikket skulle funktionen testes i den officielle Twitter-app til iOS-enheder – altså bl.a. iPhones, skriver amerikanske ugemagasin Advertising Age.

Funktionen skulle efter sigende kun testes på amerikanske Twitter-brugere, så det er ikke til at sige, om funktionen også vil kunne findes i Danmark. Twitter vil på baggrund af testen afgøre, om automatisk afspilning af video er generende for brugerne, eller om det fungerer godt og giver højere engagement.

Læs også: Videolængder på sociale medier: Hvor går grænsen?

Autoafspilningen vil virke for videoer, der er uploadet direkte til Twitter, reklamevideoer samt klip, der er en del af Amplify-programmet, der lader virksomheder som sportskanalen ESPN eller den amerikanske fodboldliga NFL poste videoer med såkaldte pre-roll ads – reklamer, der skal afspilles, før man får adgang til indholdet. Til gengæld vil videoer, der er uploadet til Twitters eget videomedie Vine ikke automatisk afspille.

I testen vil nogle brugere blive mødt af videoer, der automatisk afspiller og looper, når de er færdige. For andre vil de første seks sekunder af videoen loope, indtil en person interagerer med videoen. I begge tilfælde vil afspilningen foregå uden lyd, indtil brugeren interagerer.