Guide Tip: 3 brugbare Facebook Messenger-klienter til din computer

Tip: 3 brugbare Facebook Messenger-klienter til din computer

0
Facebook Messenger for Desktop
Foto: Messenger for Desktop

Du kender formentlig Facebooks Messenger-app fra din smartphone. Men vidste du, at du også kan tilgå Messenger via din browser? For nogle er Messenger.com dog ikke helt nok, og derfor er her tre klienter, du kan installere på din computer og dermed få et selvstændigt program til at tilgå Messenger.

Facebooks Messenger-platform startede på smartphones og blev hurtigt udbredt, da det sociale netværk krævede at brugere benyttede den selvstændige app for at kunne tilgå deres Facebook-indbakke. Appen gør det også muligt at foretage VoIP-opkald – lydopkald, som vi kender det fra fx Skype.

Alle tre klienter er gratis og open source. Det betyder, at alle kan kigge kildekoden igennem og dermed sikre, at der ikke gemmer sig ondsindet kode, der kan aflure dine beskeder eller loginoplysninger.

Messenger for Desktop er navnet på en af de tre apps, og med den kan du chatte, foretage opkald, sende filer, få notifikationer og meget mere.

Her downloader du de tre apps

I princippet kan man lave sin egen app til Messenger ret nemt. Det kræver blot et program, der lader dig lave en såkaldt site-specific browser – altså en internetbrowser, der kun besøger én enkelt side. På OS X er Fluid ret udbredt til formålet.

Bruger du nogle af disse apps eller noget helt andet? Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder!